Simpelste cake pops recept ooit!

Cake pops maken hoeft niet moeilijk te zijn, het kan zelf heel gemakkelijk en lekker zijn ze zeker. Nu kunt u namelijk heel gemakkelijk cake pops maken, normaliter werd altijd gebruik gemaakt van icing, botercrême, of andere verbindingsmiddelen. Niet nodig, aangezien dit je cake pops onnodig dikmakend maakt. Met dit zeer gemakkelijke Cake pops recept heeft u binnen een mum van tijd meerdere cake pops gebakken.

Luchtig Cake Pops Recept

Ingrediënten:

- Biscuit mix voor Cakepops 250 gram
- 4 eieren
- 25 gram koud water

Benodigdheden:

- Cake pop maker en/of Cake pop bakvorm
- Candy melts en/of Smelt chocolade
- Decoratie (hagels/balletjes/fondant/suikeroogjes/etc.)

Cake Pops Recept op cupcake basis

Ingrediënten:
- Cakepops bakmix
- 2 eieren
- 125 gram boter/margarine

Benodigdheden:

- Cake pop maker en/of Cake pop bakvorm
- Candy melts en/of Smelt chocolade
- Decoratie (hagels/balletjes/fondant/suikeroogjes/etc.)

Stap 1: Beslag maken

Het beslag maken is heel gemakkelijk, voeg alle ingrediënten toe in een kom. Meng ze goed met een garde of een staafmixer.
Nu ben je al klaar met het maken van het beslag.

Stap 2: Cake Pops maken

Het beslag is gemaakt, vul direct de cake pop bakvorm of de cake pop maker tot de helft met mix. Stop de bakvorm in de over of zet je cake pop maker aan. Bij de cake pop maker wordt aangegeven wanneer deze klaar is en bij de cake pop bakvorm zal dit ongeveer 15-20 minuten duren. Wanneer ze klaar zijn, kunt u ze het beste even laten afkoelen.

Stokje in Cake pop balletjes

Smelt de chocolade of de candy melts in de magnetron roer het af en toe door. Steek je stokje een stukje in de candy melts of smelt chocolade alvorens je het in het cake balletje steekt. Doe dit ook met de rest en laat het even hard worden.

Stap 3: Cake Pops een coating geven

Gebruik de smelt chocolade en / of de candy melts om je cake pops te bedekken ermee. Zorg ervoor dat je het overtollige van de cake pops af laat druipen, zodat je cake pops mooi egaal zijn.

Stap 4: Cake pops versieren

Nu de candy melt of de smelt chocolade op je cake pop nog nat is kun je gemakkelijk van allerlei versierinkjes aanbrengen erop. Gebruik bijvoorbeeld fondant en oogjes om een grappig gezichtje te maken

Conclusie: Met een simpel Cake Pops Recept heb je binnen een handomdraai meerdere persoonlijke cake pops gemaakt om uit te delen of om zelf lekker op te eten.