Maak Cake Pops met de Cake Pop Maker

Ben jij van plan om een Cake Pop Maker te bestellen of heb je er al één in je bezit? Dan kun je al binnen enkele minuten je eerste cake pops gemaakt hebben. Veel mensen zijn er erg enthousiast over omdat het zo gemakkelijk is en je niet zelf de gehele cake hoeft te bakken en gelijk lekker kunt beginnen met het versieren van je cake pops.
cake pop maker gebruiken

Verschillende Cake Pop Makers

Er bestaan verschillende merken Cake Pop Makers, zo zijn de bekendste die van Princess, Bestron en Babycakes. Er zitten wel een aantal verschillen tussen, de ene wordt namelijk iets heter dan de andere dit kan van invloed zijn op de baktijd van de cake pops. Kijk altijd wel even goed op beschrijving van de cake pop maker, zodat je zeker weet hoe lang ze erin moeten voordat ze gaar zijn. Gemiddeld meestal 6-8 minuten.

Cake Pop Maker klaar maken voor gebruik

Voor het maken van cake pops kun je verschillende bakmixen gebruiken, denk aan biscuitmix, brownie bakmix of cakepop bakmix.
Vet de cake pop maker in met boter of bakspray om te zorgen dat de cake pop balletjes niet vast gaan plakken aan de baklaag. Zet de Cake Pop Maker aan en zorg ervoor dat het groene lampje gaat branden voordat je hem gaat gebruiken, zo weet je zeker dat de maker warm genoeg is om bakken.

De Cake Pop Maker vullen

Vul de halve rondjes op tot de rand, zorg ervoor dat je niet te veel er in doet anders kunnen de cake pop balletjes niet goed gaar worden. Klap de deksel dicht en zorg ervoor dat Cake Pop Maker ongeveer 2-3 minuten aan blijft. Doe vervolgens de deksel open en draai de balletjes om. Bak ze vervolgens nog eens 2-3 minuten totdat ze goed gaar zijn. Haal ze vervolgens uit de maker en laat ze even afkoelen. Na het afkoelen kun je al beginnen met versieren, dit kun zo vaak herhalen als je zelf wilt.

cake pop maker gebruiken